Modul SMART de a fi BEST – Cum sa transformi un mestesug intr-un business de succes! Galerie FOTO

539454_496242087067630_959187852_nCand vine vorba de Romania tu, la ce te gandesti!? Te gandesti la Muntii Carpati, te gandesti la Dunarea care serpuieste de mii de ani campiile monoase ale tarii? Te gandesti la farmecul Deltei Dunarii? Sau poate te gandesti la minunile trecutului, la Transfagarasan, la centrala Portile de Fier, la Casa Poporului?

Noi, cei de la Best Smart ne gandim la Ceramica de Horezu…Cu radacini pierdute in vremea dacilor, cu modele imprumutate de la popoarele care ne-au trecut pragul, Ceramica de Horezu are si astazi un farmec aparte.

Si pentru ca ne iubim tara, ne-a placut sa ajutam infiintarea unei organizatii care dorea promovarea valorilor romanesti cu ajutorul unor produse traditionale – Vasele din ceramica…

Impreuna cu ADH, Best Smart a oferit consultanta pentru un marketing functional si pentru dezvoltarea unor lanturi de productie performante…Si asa s-a nascut APPAH

Am facut acest pas pentru ca am inteles cat de important este antreprenoriatul si cat de important este sa dam o sansa reala antreprenoriatului romanesc…Ideile de succes din tara noastra mereu isi vor gasi un partener de nadejde in noi cand vine vorba de consultanta si implementare.

APPAH sau Asociatia pentru Promovarea Patrimoniului Autentic Horezu a fost infintata in anul 2010 ca organizatie non-profit.  Pana in prezent, APPAH s-a implicat deja in manifestari nationale cu profil turistic, economic si social precum Targul de economie sociala de la Bucuresti, din perioada 12 -14 octombrie 2011.

Atunci, alaturi de ADH, APPAH a reusit sa-si faca cunoscuta colectia de o valoare inestimabila a mai multor vase de colectie.

Am fost si noi acolo,  am discutat cu oamenii, cu partenerii lor si i-am ajutat sa inteleaga cat de importanta e comunicarea, atat in planul intern cat si in planul extern al unei firme, al unei organizatii.

Comunicarea eficienta e cheia succesului si cand vine vorba de supply chain, domeniu cu vechime intr-o universitate de prestigiu ca Universitatea Reutlingen.

Dar sa lasam cuvintele la locul lor si sa urmarim o galerie foto care te va purta in timp si te va arunca in copilarie…Iti vei aduce aminte de bunici, de verile cand mancai afara in castroane de ceramica…, cand radeai cu bunica…Ma opresc aici! Amintirile din copilarie nu mai au nevoie de nicio prezentare….Mai multe fotografii aici

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s